Coronavirus: organisatie ondersteuning

corona

Deze pagina werd geüpdatet op 20/03/2020.

In deze Corona-tijden worden leerkrachten en scholen uitgedaagd om creatief, inventief en out-of-the-box denkend, leren vorm te geven. Ze moeten instaan voor kwalitatieve opvang en zetten in op alternatieve manieren van les geven om toch een aanbod te kunnen blijven doen aan hun leerlingen. We zien dat er in de scholen zeer enthousiast gewerkt wordt en hebben de grootste waardering voor de wijze waarop jullie dat doen. 

Ook het ondersteuningsnetwerk blijft actief. De kernopdracht van ondersteuners is scholen ondersteunen. We proberen van op afstand de nodige ondersteuning te bieden. Om dit effectief en doelgericht te realiseren, zal een ondersteuner in de loop van maandag 23 maart via mail of telefonisch contact opnemen met jullie school. Doel is jullie actuele ondersteuningsbehoeften in kaart te brengen. We gaan ervan uit dat het zou kunnen dat jullie ondersteuningsbehoeften gewijzigd zijn sinds begin deze week. Ook later zullen deze mogelijks wijzigen. Aarzel dan niet om contact op te nemen met jullie ondersteuner of het zorgloket. Wij zullen in ieder geval de komende weken ook de vinger aan de pols blijven houden.  

Op basis van een duidelijk zicht op jullie behoeften, willen we dan samen gepaste ondersteuning opzetten om zo, van op afstand, een meerwaarde te kunnen zijn voor elke school.  

Ook het zorgloket blijft actief en werkt volgens de geëigende procedure.

Teacher. Because superhero isn't an official job title

Accessibility Toolbar